onze zaal

U vindt ons op de Lintsesteenweg 1a in 2540 Hove.

Sinds de eerste helft van de 20ste eeuw was het lokaal eigendom van de muzikanten van de vereniging. Na een periode waarin de aandelen werden opgekocht door één muzikant en deze de zaal en bijhorend café uitbaatte met een groot hart voor de vereniging, kon de vereniging door middel van aankoop en schenking het volledige gebouw weer in eigendom nemen.

Na een eerste renovatie volgt in 2013 en 2014 een grondige verbouwing . Een waar huzarenstuk voor een vereniging die koos voor multifunctionaliteit, akoestische kwaliteiten, comfort en uitstraling. In samenwerking met het gemeentebestuur van Hove verbouwden we Da Capo tot een multifunctioneel gebouw met een prachtige concert- of feestzaal met de nodige accommodatie voor tal van andere activiteiten.

Het Harmonieorkest heeft voor haar eigen activiteiten de zaal in gebruik, maar in samenwerking met het gemeentebestuur wordt de zaal en de foyer verhuurd aan derden.